Za kreditmi nemusíte chodiť ďaleko

08.02.2012 Prešov

Kontinuálne vzdelávanie pre pedagogických aj odborných zamestnancov

V našom meste sídli Európska vzdelávacia agentúra, n.o., ktorá okrem iných činností poskytuje aj kontinuálne vzdelávanie pedagogickým a odborným zamestnancom v akreditovaných programoch kontinuálneho vzdelávania. Jej súčasná riaditeľka, Doc. Ing. Ivana Butoracová – Šindleryová, PhD. sa
teší veľkému záujmu učiteľov o vzdelávanie. V súčasnosti máme v ponuke 23 akreditovaných programov pre pedagogických zamestnancov a 1 akreditovaný program pre odborných zamestnancov. Na schválení na ministerstve sú ďalšie dva pre odborných zamestnancov. Disponujeme tímom skvelých lektorov z radov kvalifikovaných učiteľov aj odborníkov z praxe spĺňajúcich najvyššie požiadavky na odbornú prípravu a rozvoj profesijných schopností. Máme nadštandardne vybavené učebné priestory, najmodernejšie interaktívne technológie, multimediálne učebne, jazykové laboratóriá a učebne IKT.
Ponuka našich programov kontinuálneho vzdelávania je zameraná na získanie zručností potrebných na výkon špecializovaných činností - triedny učiteľ, výchovný poradca, uvádzajúci pedagogický zamestnanec, vedúci metodického združenia, vedúci predmetovej komisie, koordinátor informatizácie a IKT, cvičný pedagogický zamestnanec, koordinátor prevencie, projektový manažér, kariérový poradca a pod., ale aj na inovácie v aprobačných predmetoch – najmä v anglickom, nemeckom a ruskom jazyku. V ponuke však nájdete aj programy zamerané na interaktívne tabule, MOODLE, záujmovú činnosť. Bližšie informácie nájdete na www.europskavzdelavacia.sk alebo Vám ich radi poskytneme na telefónnom čísle 051/7713263.
 

Vyberte región